Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

19 shtator 2021

19 shtator 2021

Shkup – Shoqata e Qytetarëve “Eko Logik” tradicionalisht edhe këtë vit feston javën evropiane të mobilitetit përmes motos “Mësojmë për mjedisin dhe ndryshimet klimatike”. (Parku i Qytetit, tek “Guaca”/ 11:00)

Shkup – Promovohet libri “Strip- Arti i nëntë” nga Tomisllav Osmanli në kuadër të festivalit “ArtArea”. (në kafene-librari “Bukva”/20:00)

Shkup – Edicioni i nëntë i Festivalit Ndërkombëtar Letrar “PRO-PËR Ballkan”. (Hamami Daut Pashës)

Shkup – Hapja e tribunës së re super-moderne në stadiumin e KF Shkupit (para tribunës së re, hyrja nga ana e parkut të Çairit / 14:20).

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle