Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME MKD

18 shtator 2021

18 shtator 2021

Shkup – Konferencë për shtyp e Bashkimit Demokratik për Integrim. (Selia e BDI-së në Çair / 12:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Nismës Qytetare “Libra dhe mësim duhet të ketë”. (para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut/ 14:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Nismës Qytetare “Libra dhe mësim duhet të ketë” organizon debat publik. (para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut/ 18:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e Fondacionit Shkencor SPIROSKI me rastin e Ditës Botërore të Donatorëve të Palcës. (Dhoma publike, rruga “Divizioni 50” nr. 22/10: 00)

Manastir – “Poli i Veriut” nga Marija Apçevska në FIFK “Manaki”. (Qendra për Kulturë, Salla e Madhe / 18:00)

Sarajevë – Premiera e shfaqjes “Nuk do të jetë fundi i botës”, projekt me të cilin TPMV e fillon sezonin e ri. (në skenën SARTR)

Shkup – Edicioni i shtatë i Festivalit të Muzikës Dokumentare të Filmit “Skopje cinema siti”. (në oborrin e Kinotekës / ora 19:00)

Kumanovë – Ngjarje kulturore në Kumanovë. (Përkujtimorja Kosturnicë / 11:00)

Krushevë – Festivali i shtatë në ambient të hapur “Krusheva nëpër fusha”.

Shkup – Prezantimi përfundimtar i punëtorisë kreative “Argëtimi është i imi”. (Qendra e KSP – Jadro / 19:00)

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle