Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Kryetari i Grupit parlamentar të Kuvendit për bashkëpunim me Parlamentin e Bosnjës dhe Hercegovinës, Zeqir Ramçillovic, do të takohet me anëtarët e fondacionit "Alija Izetbegoviq" nga Bosnja dhe Hercegovina. (Salla 5/14:30)

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle