Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Deklaratë e drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Entit Shtetëror për Statistikë, si dhe nga përfaqësuesit e Komisionit  për rajonin regjistrues Gjorçe Petrov. (në oborrin e komunës Gjorçe Petrov/10:30, pas së cilës vijon regjistrimi i një amvisërie në komunë), ngjarje e tillë e njejtë e regjistrimit të një amvisërie edhe në komunën Çair (rr. "Hristijan Todorovski Karposh" nr. 2-62/12:00)

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle