Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, do të mbajë brifing të rregullt javor. (MPJ/10:30, arritje e mediumeve/10:20)

4 dhjetor 2022

Shkup – Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, do të mbajë brifing të rregullt javor. (MPJ/10:30, arritje e mediumeve/10:20)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle