Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve. (Salla “Boris Trajkovski”/9:30)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle