Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

5 qershor 2022

Shkup – Në parkun e Çairit në Shkup, mbahet manifestimi qendror, familjar, për shënimin e 20 vjetorit të Bashkimit Demokratik për Integrim ku kryetari Ali Ahmeti do t’ju drejtohet të pranishmëve. (13:00)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle