Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancën e 54, 39, 71 dhe të 69-të. (Salla "Maqedonia"/12:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle