Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Vatikan/Romë - Një delegacion e Republikës së Maqedonisë së Veriut i udhëhequr nga kryeministri Dimitar Kovaçevski për vizitë në Vatikan me rastin e shënimit të Ditës së   iluministëve sllavë Kirilit dhe Metodit - 24 maj.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle