Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë seancën e 69-të, 68-të dhe të 64-të. (Salla e madhe/11:00/12:00/12.10) Shkup - Seancë e Komisionit ligjvënës-juridik. (Salla 6/10:30)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle