Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

15 korrik 2021 

 Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do t’i mbajë seancat e 46-të, 45-të dhe 41-të. (Salla “Maqedonia”/11:00/13:00/13:15)

Shkup – Seancë e Këshillit Kombëtar për Eurointegrime. (Salla “Boris Trajkovski”/09:30)

Shkup – Seancë e Komisioniut për Çështje Evropiane. (Salla “Boris Trajkovski”/09:30)

Shkup – Seancë e Komisionit Kuvendor për Politikë të Jashtme. (Salla 6/10:30)

 Shkup – Seancë e Komisionit Ligjdhënës-Juridik. (Salla 6/11:00)

Tetovë – Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski do të kryejë inspektim në rikonstruktimin e rrugës “Goce Dellçev”, në kuadër të projektit “Ndërlidhje me rrugët lokale”. (Deklarata për media/9:30)

 Vallandovë – Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska do të kryejë inspektim në aktivitetet ndërtimore të objektit të ri të kopshtit të fëmijëve në fshatin Josifovë. (rruga Josif Josifovski-Sveshtarot, deklarata për media/10:30)

 Shkup – Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiqi, kryetarja e Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit Biljana Ivanovska dhe zëvendësdrejtoresha e Programit të Institutit Republikan  Ndërkombëtar për Maqedoni, Ilina Mangova  do të marrin pjesë në debatin publik “Hulumtim dhe analizë të gjendjes me korrupsionin në gjyqësi”. (https://zoom.us/j/91094989813?pwd=a0dHSTBSb2N6dGFPTmV0YnFtZ01YUT09/11:00)

Ohër – Ngjarja në vendkalimin kufitar Qafë Thanë të projektit të USAID-it “Rritja e efikasitetit të kontrolleve të përbashkëta në vendkalimin kufitar Qafë Thanë  ku do të mbajnë fjalime ambasadorja amerikane e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut , Kejt Meri Bërnz, ambasadorja e SHBA-së në Shqipëri, Juri Kim, zëvendësdrejtori i Drejtorisë Doganore të Maqedonisë së Veriut, Muarem Asani, drejtori i Drejtorisë së Përgjithshme  të Doganës së Shqipërisë,  Genti Gazheli. (Vendkalimi kufitar Qafë Thanë/12:00)

 Shkup – Dekani i FETI-t Dimitar Tashkovski, ambasadorja e Zvicrës Sibil Zuter dhe ambasadori australian Georg Vucas do të marrin pjesë në prezantimin e makinës së parë kthyese vending (PMV) të Pakomakut ku do të vendoset në territorin e Qytetit të Shkupit. (QT Vero Xhambo /10:00)

_____________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore

 

 

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle