Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup - Ministrja e Mbrojtjes Sllavjanka Petrovska, kryeshefi i Shtatmadhorisë, gjeneral-nënkoloneli Vasko Gjurçinovski dhe zëvendësministri i Mbrojtjes Bashkim Hasani, përfaqësuesit e Kabinetit të presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, udhëheqësia ushtarake e Shtatmadhorisë dhe komandat vartëse, gjeneralët në Armatë do të marrin pjesë në shënimin e Ditës së Brigadës së parë të këmbësorisë. (Kazerma "Strasho Pinxhur" në Petrovec/11:30, mbërritja para kazermës në Petrovec/11:15)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle