Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

23 mars 2022

23 mars 2022

Shkup – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancat 47, 50, 54, 57, 61 dhe 64. (Salla e madhe / 12:00/12:10/12:20/12:30/12:40/12:50)

Shkup – Seancë e Komisionit Legjislativ-Juridik. (Salla 6/11:00)

Shkup – Komisioni parlamentar për Çështje Ekonomike do të mbajë seancën e 12-të dhe të 10-të. (Salla “Boris Trajkovski” / 11:00/12:00)

Shkup – Gjykata Kushtetuese do të mbajë seancën e 9-të. (09:30)

Shkup – Ambasadori i BE-së Dejvid Gir do të hapë konferencën “BE për komunat”. (hotel “Limak” dhe nëpërmjet https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_vdCX00qSQUmiUpMUUDaKOQ/11:00)

Shkup – Ambasada e Italisë dhe ITA – Italian Trade Agency organizojnë konferencë me temë “Dizajni dhe teknologjitë e reja për një të ardhme të qëndrueshme” në kuadër të edicionit të 6-të të DITËS SË DIZAJNIT ITALIAN. (hotel “Aleksander Pallas” / 10:30)

Shkup – Drejtoria e Punëve Hidrometeorologjike do ta shënojë 23 marsin – Ditën Botërore të Meteorologjisë.

Shkup – Konferencë për shtyp e u.d të drejtorit të NQP-së, Ivan Ilievski. (NQP Shkup-Avtokomandë/11:00)

Shkup – Konfederata e Sindikatave të Lira të Maqedonisë dhe Sindikatat e degëve të KSLM do të mbajnë konferencë për shtyp. (Para zyrave të KSLM-së / 11:00)

Shkup – Kryetari i Komunës së Butelit, Darko Kostovski do të inspektojë fazën e dytë të pastrimit të lumit Serava. (vendbanimi Radishan, 57 /10:30, deklarata për shtyp pas inspektimit)

Tetovë – Këshilli i Komunës së Tetovës do të mbajë mbledhje për të diskutuar për punën dhe aktivitetet e Inspektoratit Komunal. (Komuna e Tetovës, salla e madhe /11:00)

Shkup – Konferencë për media e iniciativës qytetare “Shans për Qendër” dhe përfaqësuesve të saj në Këshillin e Komunës Qendër. (para hyrjes së ish-fabrikës “Treska”, bulevardi “Teodosij Gologanov” / 14:00)

Shkup – Punëtori me temë “Ruajtja e vendit dhe hapësirës së përkatësisë së margjinalizuar përmes kulturës, trashëgimisë dhe artit – Hulumtimi dhe analiza e rolit të trashëgimisë kulturore dhe artit” organizuar nga Universiteti i Amsterdamit (Holandë), Lokomotiva – Qendra për Iniciativa të Reja në Art dhe Kultura dhe Trashëgimia Kulturore pa Kufij (Shqipëri). (MKC, kinema Frosina, holli i sipërm / 10:30)

_______________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle