Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime-MKD

Shkup – Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi do të marrë pjesë në tryezën e rrumbullakët me temë:  “Vlera e Marrëveshjes kornizë për bashkësitë më të vogla”  me rastin e 20 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit. (h. Hilton"/10:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle