Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

28 janar 2022

28 janar 2022

Shkup – Minitrii Punëve të Jashtme Bujar Osmani do të ketë paraqitje para anëtarëve të Komisionit parlamentar për politikë të jashtme, ku do të informon për vijimsinë e bisedimeve dhe marrëdhenieve të përgjithshme në mes Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bulgarisë ( Kuvend, salla “Boris Trajkovski”/11:30)

Shkup – Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali do të vaksinohet me dozën e tretë të vaksinës kundër koronavirusit, në korniza të aksionit të përbashkët me studentët e Fakultetit të Medicinës, Stomatologjisë dhe Farmaceutik. (Hapësirat e Fakultetit Ekonomik pranë Universitetitit “Shën Cirili dhe Metodi/12:30)

Shkup – Avokati i Popullit Naser Ziberi do të mbajë konferencë për shtyp në të cilën do tëprezantoj të dhënat për respektimin e parimit të mosdiskriminimit dhe përfaqësimin akeduat dhe ligjor, si dhe për përfqësimin gjinor në sektorin publik. (Para selisë së zyrës së Avokatit të Popullit, përballë Shtëpisë Përkujtimore të Nënë Terezës/11:30)

Shkup – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsioit do të mbajë seancën e 60-të. (https://us06web.zoom.us/j/82742644093?pwd=TFBSM0RzK0RBckFITGZScGk4dDZ2UT09/10:00)

Kumanovë – Ambasadori i BE-së Dejvid Gir dhe shefi për  Bashkëpunim në Delegacionin e BE-së do të realizojnë takim me kryetarin e Kumanovës Maksim Dimitrievski me çka do të shënojnë fillimin e vizitave komunale në vitin 2022 (Deklarata për media para ndërtesës së Komunës së Kumanovës/11:00)

Tetovë – Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami do të mbajë fjalim në debatin publik për Kodrën e Diellit. (hotel “Sllavija”/14:00)

Shkup– Konferencë për shtyp e kryetarit të Lëvizjes BESA Bilall Kasami dhe të Fatmir Limanit, i cili do t’i bashkangjitet Lëvizjes BESA. (Selia Qendrore e partisë/11:00)

Shkup – Homazh në nderë të kompozitorit dhe dirigjentit Alekasandar Xhambazov. (Opera dhe Baleti Nacional/10:00)

Shkup – Komiteti Opimpik i Maqedonisë së Veriut do të mbajëkonferencë për shtyp në të cilën do të paraqes ekipin olimpik që do të na përfaqësoj në Lojrat Olimpike në Pekin të vitit 2022. (Konferencë për shtyp e Komitetit Olimpik/12:00)

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle