Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Beograd - Ministri i Bujqësisë, pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Ljupço Nikollovski do të marrë pjesë në ngjarjen e specializuar konferenciale të panairit kushtuar pemtarisë, vreshtarisë dhe kopshtarisë "Agro Beograd 2022". (Panairi në Beograd/11:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle