Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime  – MKD

24 janar 2022

24 janar 2022

Shkup – Debat publik me temë “Integritet në arsimin e lartë – Nxitje e luftës kundër korupsionit” në organizim të Komisionit Shtetëror për parandalimin e korrupsionit. (https://bit.ly/3qlas2G/ 11:00)

Shkup – Java filmike për vizitorët e rinj në Kinotekën e Republikës sëMaqedonisë së Veriut.

___________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle