Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bekim Rexhepi dhe kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti do të marrin pjesë në inaugurimin e drejtimit rrugor 1 deri në parkun në Saraj. (11:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle