Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

13 janar 2022

13 janar 2022

Shkup – Seancë e Këshillit Nacional për Integrime Evropiane. (Kuvendi, salla “Boris Trajkovski”/10:00)

Shkup – Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut do të mbajë onlajn konferencë për shtyp me temë “Masat urgjente për menaxhim me rastin e parë të murtajës afrikane të derrave në Republikën e Maqedonisë së Veriut”. (https://us02web.zoom.us/j/87966088880pwd=MDNuaXF3NkZuQllRS2Q4bE0zSEJrQT09/12:00)

_______________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle