Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime MKD

Shkup – Zëvendëskryeministri I parë dhe ministër për system politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Artan Grubi, do të marrë pjesë në Tribunën e organizuar nga ana e Institutit për trashëgimi shpirtërore dhe kulturore të shqiptarëve dhe Ministrisë për system politik dhe marrëdhënie mes bashkësive në kuadër të 20-vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit. (Instituti për trashëgimi shpirtërore dhe kulturore të shqiptarëve /11:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle