Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

25 dhjetor 2021

25 dhjetor 2021

Shkup – Argëtim humanitar për festat e fundvitit “Më të rinjtë për Aerodromin”. (përballë Kapitol Mall / 10:30-13:30)

Shkup – Tregu humanitar për Vitin e Ri në organizim të kryetari të Komunës së Kisella Vodës, Shoqata “Shtëpia e lumturisë” dhe “Shoqata e prindërve të fëmijëve me paralizë cerebrale” – Shkup. (Parku Shopen / 12:00)

Shkup – Java e lojërave onlajn në organizim të Asociacionit Esport.

____________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Butoni Kthehu në krye
Mbylle