Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

4 dhjetor 2021

4 dhjetor 2021

Shkup – Konferencë “Rrugët e bashkëpunimit: drejt përkatësisë së ri-menduar rajonale”, organizuar nga Instituti i Shkencave Sociale dhe Humane – Shkup, në bashkëpunim me Fondin e Vishegradit, Trustin Ballkanik për Demokraci – USAID dhe Muzeun e Artit Bashkëkohor. (Muzeu i Artit Bashkëkohor / 10:00)

Tetovë – Këshilli Qendror i partisë politike Alternativa. (19:00)

Shkup – “Goethe-Institut”-Shkup me shfaqjen “Utopitë e humbura moderniste?” nga ekipi Kunstrepublik nga Berlini me studentë të Fakultetit të Arteve Dramatike, studentë nga Fakulteti i Arkitekturës dhe studentë nga Akademia e Arteve. (ndërtesa e bashkësisë lokale në vendbanimin Taftalixhe / 12:00 – 14:00)

Shkup – Shfaqja e produksionit të ri të baletit romantik në dy akte “Giselle”. (Opera dhe Baleti Kombëtar / ora 20:00)

Shkup – Festival i ushqimit Italian në Shkup i organizuar nga Ambasada e Republikës së Italisë dhe ITA – Agjencia Italiane Tregtare-Shkup. (Sheshi “Maqedonia” / ora 12:00)

____________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle