Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Sofje - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska do të marrë pjesë në Konferencën ministrore me temë "Formimi i së ardhmes demografike të Evropës". (regjistrimi në https://demressofia21.vicks.com/en/registration-form)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle