Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

Shkup – Finance Think – Instituti për hulumtime ekonomike dhe politika, mbështetur nga Civika Mobilitas organizon punëtori njëditore për analiza ekonomike "Analizë dhe interpretim i të dhënave dhe rezultateve" dedikuar për gazetarët ekonomikë. (Public Room/ 9:00 – 12:00)

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle