Paralajmërime SQ

MIA Paralajmërime – MKD

18 nëntor 2021

18 nëntor 2021

Shkup – Ministri i Jashtëm Bujar Osmani do të presë delegacionin e kryesuar nga ministri federal për Çështje Evropiane dhe Ndërkombëtare të Republikës së Austrisë, Mihael Linhart.
– Mbërritja në Ministrinë e Punëve të Jashtme. (8:55-9:00)
– Takimi tete-a-tete mes ministrave Osmani dhe Linhart. (9:00-9:15)
– Seanca plenare në mes dy delegacioneve. (9:15-9:45)

– Konferencë e përbashkët për shtyp e ministrave Osmani dhe Linhart. (Salla e MPJ-së/9:45-10:00)

Shkup – Prezantimi i Analizës funksionale dhe Plani për përmirësimin e gjykatave themelore në Republikën e Maqedonisë së Veriut (hotel “Hillton” apo në platformën zoom https://us02web.zoom.us/j/85649764135.  /11:00)

Shkup – Digjitalizimi dhe përshpejtimi i zhvillimit ekonomik të edicionit të 10-të të Samitit të organizimit Maqedonia2025. (hotel “Meriot”/ 13:45)

Shkup – Në korniza të projektit Mbështetje teknike për organizatat qytetare në Ballkanin Perëndimor (EU TAKSO 3), i financuar nga BE-ja, do të mbahet P2P onlajn ngjarja e titulluar “Përdorimi i mjeteve të sekuestruara për shkaqe të mira” (10:00-14:30)

Tetovë – Konstituimi i seancës së Këshillit të ri të Komunës së Tetovës. (Komuna e Tetovës/ 11:00).

Shkup – Aksioni i mbjelljes së pemëve për nderim dhe përkujtim të personave që humbën jetën në aksidente trafiku, i organizuar nga Këshilli Republikan për Siguri në Komunikacionin Rrugor (KRSKRR) (“Parku i Parajsës” Lisicë / ora 12:00)

Shkup – Edicioni i 46-të i Teatrit të Hapur të të Rinjve – THR. (MKC)

Shkup – Koncert i orkestrës kamerike të Filarmonisë me titull: “Filarmonia në zemër”. (Filarmonia / ora 20:00)

_____________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle