Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME – MK

Shkup - Drejtori i Fondit për inovacion dhe zhvillim teknologjik, Kosta Petrov dhe kryetarja e Odës Ekonomike MASIT, Aneta Pesheva, do ta hapin konferencën me temë "Digjitalizimi dhe transferimi i teknologjive për zvogëlimin e emetimeve të karbonit". (h, "Hilton"/0:00)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle