Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME

17 shtator 2021 

 

Manastir – Zëvendëskryeministri përgjegjës për çështjet ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet,, Fatmir Bytyqi dhe kryetarja e komunës së Manastirit Natasha Petrovska, do t’i inspektojnë aktivitetet përfundimtare për restaurimin dhe përshtatjen e Shtëpisë së Oficerëve. (Shtëpia e Oficerëve / 12:00)

 

Shkup-Koalicioni “Të gjithë për gjykim të drejtë”, në bashkëpunim me Asociacionin për Iniciativa Demokratike (ADI), organizon konferencë përfundimtare “Përparimi në Luftën kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në Kontekst të Planit Anti-Korrupsion të Qeverisë”. (h. “Selaniku” / 11:00, deklarata për mediat para fillimit të konferencës)

 

Shkup – Takim kombëtar i organizuar nga ELIPSA – Asociacion i qytetarëve, Qendër për zhvillim të qëndrueshëm. (Në Universitetin Ndërkombëtar EUROPE PRIMA)

Shkup – Edicioni i parë i festivalit onllajn ndërkombëtar alternativ “Alternativat e teatrit evropian” STUM UND DRANG. (19:30 dhe 21:00)

Shkup – Festivali i Artit për statuja të gjalla dhe të tjera “Statuefest” – Shkup. (rr. „Maqedonia“ / 18:30)

 

Resnjë – Përfundon festivali multimedial “Prespaland”;

 

“Për nder të luftëtarit dhe poetit kombëtar Dimitar Mite Bogoevski, në shkollën me të njëjtin emër në Resnjë, do të hapet një mural kushtuar personazhit dhe veprës së tij / 10: 00

 

“Hapje e ekspozitës artistike “Prespa në zemër” – Kiril Jonovski, njohësi dhe kronisti më i madh i Prespës. (Shtëpia e Kulturës / 17: 00)

“Performancë e “Toka Shite” dhe koncert nga Igor XHambazov dhe Guru Hare. (Në amfiteatrin në Resnjë / 19:00 dhe 20:00)

 

________________________________________________________________________________________________________________________

***MIA njofton për vendin dhe kohën e ngjarjeve dhe nuk ndërmerr për obligim të rinjoftojë nëse ka ndryshime në afatet e paralajmëruara kohore***

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle