Paralajmërime SQ

MIA PARALAJMËRIME

Shkup - Komisioni kuvendor për çështje evropiane do ta mbajë seancën e 30-të dhe 28-të.  (Salla "Boris Trajkovski"/11:00/11:25)

Butoni Kthehu në krye
Mbylle