MIA Oficer për mbrojtjen e të dhënave personale

Emri dhe mbiemri i oficerit për mbrojtjen e të dhënave personale, pozicioni në institucion, e-maili zyrtar dhe telefoni zyrtar:

 

Daniela Dimitrieva, Sekretar biznesi

Tel. 075/284-555
Adresa: rruga. Bojmia K-2 Shkup
Butoni Kthehu në krye
Mbylle