MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministria e Punëve të Jashtme nesër, prej orës 11 deri në orën 17, organizon Ditë të hapur. Qytetarët do të mund të vijnë në hapësirat e ministrisë dhe t’i prezentojnë vërejtjet, propozimet dhe idetë e tyre para ministrit resor, Bujar Osmani dhe të punësuarve të tjerë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle