MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup, 20 gusht 2021 (MIA) – Në prag të hapjes së shkollave dhe përgatitjet për organizimin e mësimit  me prani fizike të nxënësve, përfaqësuesit e UNICEF-it dhe USAID-it në vend, Patricia Di Xhovani dhe Erik Janovski, sot do ta vizitojnë  SHF “Klimenti i Ohrit” në Draçevë – njërën nga pesëmbëdhjetë shkollat të cilat u furnizuan me stacione mobile për larje të duarve për shkak të përmirësimit të kapaciteteve për ujë, sanitacion dhe higjienë

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle