MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik sot e shpalli  thirrjen publike “Startap 4” me të cilën gjithsej dy milionë euro mjete financiare të pakthyeshme janë vënë në dispozicion për mbështetje të eko sistemit startap të Maqedonisë. Siç informon FIZHT, thirrja publike “Startap 4” ofron kushte të lehtësuara aplikimi dhe akses financiar të lehtësuar për kompanitë fillestare dhe spin-of.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle