MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Komisioni për mbështetje financiare të proceseve për digjitalizim të kompanive si organ i përbashkët i punës së Odës ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Qeverisë dhe ndërveprimit zviceran Helvetas me filiale në Shkup, shpallën thirrje publike për mbështetje financiare të proceseve për digjitalizimin e kompanive.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle