MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Në Shkup do të hapet tuining projekti “Përmirësimi i  kapaciteteve administrative dhe operative të organeve për mbrojtje e bimëve”, qëllimi i së cilës është që të përmirësohet efikasiteti i sistemit nacional për mbrojtjen e bimëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle