MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot e pranoi interpelancën e parashtruar nga Grupi Parlamentar i VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit, sipas të cilës do të procedojë në përputhje me afatet dhe procedurat e përcaktuara me Rregulloren e Kuvendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle