MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Presidenti i Stevo Pendarvoski sot në kabinetin e tij në ceremoni solemne do të ndajë Dekorata për meritë dhe Kartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Siç ka informuar pres-shërbimi i presidentit, me Dekoratë për merita për Republikën e Maqedonisë së Veriut do të dekorohen fituesi i Çmimit Nobel për ekonomi, Pol Krigman për inovacion, vizion dhe kontribut të veçantë në fushën e ekonomisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle