MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Prokuroria Themelore Publike në Shkup kumtoi se ka lëshuar urdhër për kryerjen e hetimeve kundër shtatë personave, dy prej të cilëve dyshohet se si bashkëpunëtorë kanë kryer veprën penale “mashtrim në shërbim” nga neni 355 paragrafi 4 lidhur me paragrafin 3 lidhur me paragrafin 1 dhe në lidhje me nenin 22 të Kodit Penal, ndërsa të tjerët dyshohen për “ndihmë në kryerjen e veprës penale”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle