MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Athinë –  Plani Strategjik Kombëtar për Diplomaci Ekonomike dhe Ekstrovert për vitin 2022 i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Greqisë, i cili u prezantua në Athinë, përfshin gjithsej 669 aktivitete në mbarë botën, prej të cilave 58 janë në Ballkanin Perëndimor dhe 20 në Maqedoninë e Veriut, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle