MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Sofja për momentin nuk jep sinjale për ndryshim qëndrimi dhe për të dëgjuar kërkesat e Shkupit për heqjen e vetos dhe hapjen e negociatave për anëtarësim të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian. Presidenti Stevo Pendarovski thotë se nuk sheh një ndryshim domethënës në sjelljen e Bullgarisë dhe beson se shanset për zhbllokimin deri në fund të qershorit janë të pakta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle