MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Kabineti i kryetarit të Kuvendit sot reagoi për akuzat e VMRO-DPMNE-së duke potencuar se është “plotësisht e qartë se kryetari i Kuvendit në asnjë moment nuk e shkeli Rregulloren gjatë vazhdimit të djeshëm të 71-të, por kjo, si dhe mijëra herë deri më tani, e bëri opozita, në sjelljen e tij, me qëllim që të krijohet kaos në shtëpinë ligjvënëse, duke shërbyer me metoda të ngjashme si dhe më 27 prill të vitit 2017”. Partia opozitare e akuzoi kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi se mbrëmë i ka mbyllur në sallën me Kupolë ku duhej të mbahej mbledhja e 71-të dhe sot paralajmëroi se do të parashtrojë kërkesë për interpelancën e tij.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle