MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Mbi 67 për qind e popullatës së re konsideron se partitë politike nuk munden ta përmirësojnë standardin jetësor në shtet, tregon anketa më e re e zbatuar nga Instituti i Demokracisë, të Drejtave të Njeriut dhe Dinjitet. Në të kundërtën, 33 për qind e të anketuarve mendojnë se partitë politike kanë kapacitet që ta përmirësojnë standardin jetësor në të ardhmen.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle