MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Kuvendi republikan sot duhet ta mbajë vazhdimin e mbledhjes së 71-të, në rend dite të së cilës janë Raportet vjetore për vitin 2021, punën e Këshillit republikan të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të Komisionit shtetëror për parandalim të korrupsionit, si dhe Raporti vjetor i Avokatit të popullit për shkallën e sigurimit të respektimit, avancimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut në vitin 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle