MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Fondacioni “Kantarot” sot do të organizojë konferencë në temë “Shkenca për fëmijë”, në të cilën një numër i madh i shkencëtarëve nga Maqedonia e Veriut të cilët punojnë në vend dhe jashtë vendit do të diskutojnë për mënyrat dhe praktikat e të mësuarit dhe se si përmbajtjet e reja mund të bëhen më të qasshme dhe më interesante për fëmijët.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle