MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Po përfundon përgatitja e ligjeve për mbrojtje të konsumatorëve dhe për partneritetin publiko-privat, njoftoi sot ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi. Siç theksoi Bekteshi në paraqitjen në ngjarjen me rastin e Ditës Botërore të Metrologjisë – 20 maji, dy ligjet do t’i përmbajnë dispozitat e legjislacionit evropian dhe praktikave bashkëkohore, moderne të vendeve anëtare të BE-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle