MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Maqedonia e Veriut plotësisht do t’i përforcojë kapacitetet e saj në strukturat IPARD dhe ta zgjerojë shtrirjen e Programit IPARD 3 me kërkesë për masa të reja, rekomandon Komisioni Evropian (KE).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle