MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Duam fillim të negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe me Shqipërinë sa më shpejtë të jetë e mundur dhe i nxisim të gjitha përpjekjet për realizimin e këtij qëllimi, deklaroi sot në Shkup ambasadori i shefit të Delegacionit të BE-së në vend, Dejvid Gir.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle