MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

 – Në seancën e pasdites, biseda politike në korniza të vizitës studimore në Bundestagun gjerman, delegacioni i Kuvendin të RMV-së realizoi takim me të dërguarin e Posaçëm të Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë Manuel Saracin. Siç kumtoi shërbimi për shtyp i Kuvendit, Saracin theksoi se si ish-deputeti dhe anëtari i Grupit për bashkëpunimin në Kuvendet e Evropës Juglindore dhe tani si i dërguari i Posaçëm për Ballkanin Perëndimor disa here ka vizituar rajonet dhe shumë mire është njohur me politikat publike dhe ngjarjet politike në Maqedoninë e Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle