MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Me fokus të gruas në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë, shtetet dhe inteligjenca artificiale, ndikimi i “bllok-çejn” teknologjive ndaj industrive, ndryshimeve dhe vendeve të punës, sfida e pranisë në tregun global, sot vazhdon dita e dytë nga e 11-ta me radhë “Samiti Maqedoni 2025”, i cili mbahet në Shkup. Në panel diskutimin do të marrin pjesë emra atraktivë nga kompanitë dhe korporatat internacionale dhe përfaqësues të biznes asociacioneve dhe organizatave. Samitin këtë vit me fjalim të tij do ta mbyll presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle