MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në fund të vitit shkollor 2020/2021, numri i nxënësve në shkollat fillore dhe të mesme  të rregullta është 185 925,  që është një rritje për 0,1 për qind në krahasim me vitin shkollor paraprak.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle