MIA Flesh SQ

MIA Flesh

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisioni kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve dhe Komisioni për mbikëqyrje mbi zbatimin e masave për ndjekjen e komunikimeve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle